За нас

Няма нужда да си VIP, за да си специален !

Това е нашето мото и  концепция, която следваме за комфорта, сигурността и хубавите преживявания на всеки клиент.Като туристически агент подбираме внимателно бизнес партньорите си, спрямо най-силните им дестинации и оферти, за да може да е най- приятно усещането на нашите клиенти по-време на пътуването. И винаги се стараем да подберем и предложим най-доброто съотношение Цена- Качество.И Отзивите от тях след завръщане са ни много важни.

Роялити Травел е топ агент на ABAX.BGПартнира си много добре и с други от най- големи туроператори като „Емералд Травел  , „Бохемия“, „Марбро „, както и други по-малки туроператори .

ПОДБРАНИ ДЕСТИНАЦИИ

Всички дестинации, които предлагаме с приоритет са внимателно подбрани. Ние лично се запознаваме с условията и маршрута по офертите на колегите, които са сред най- продаваните. Посещаваме ежегодно и инфотурове по предлаганите дестинации , за да може да сме по-добре запознати с различните хотели и техните концепции. За да сме добре информирани.

При нас можете да намерите програми, създадени за пълноценно изживяване на сетивата, тялото и душата- на по-бюджетни цени , които също предлагат всички екстри за една хубава почивка на брега на морето, а също така и  пакети  за някои от най-луксозните и ексклузивни  резорти по света.Както и екскурзии-  културно-познавателни маршрути с много посещения на различни градове и исторически забележителности.

Собственик и управител на „Роялити Травел “ ЕООД – Росица Георгиева- с повече 14 годишен опит в сферата на туристическа агентска дейност.От 2007 г. – 11 години като мениджър в успешна  туроператорска агенция, в последствие и със собствен офис- Туристически лиценз Роялити Травел  от 12.03.2020 г. насам.С награда „Бизнес жена на годината “ в категория Туризъм за 2021 г.И с хъс и мисия- за много усмивки от щастливи пътешественици.

%d bloggers like this: